Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо си мислиш, че ме интересуват разсъжденията ти. Не ме засяга, стой където искаш. Навсякъде по света има правила за безопасност, които трябва да се спазват. Не са направени за отбиване на номера.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от krustnika Покажи съобщение
      Ако си спомням правилно(понеже не ми се гледат дивотии втори път) в репортажа се казва,че е имало теч на газ и собственика е знаел,защото се усещала миризмата.Питам аз-Защо по дяволите е запалил цигарата си вътре???? Тоя малоумен ли е.....после друг му е виновен....никой не го пита за това нещо.
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от tuning7350 Покажи съобщение

Монтирана при Чичо Евгений
        Първоначално публикувано от tuning7350 Покажи съобщение
        Колега, забеляза ли колко каза, че е платил за газовата уредба !?? Цели 200лв сори.. ама качествена газова рейка струва повече от 200лв. нямам представа каква е тая система за 200лв.
        Да, колега забелязвам, и че 50% от колите регистрирани в БГ са на възраст НАД 20 години и в 90% от случаите ги кара някой чичо Манчо, който иска да си се возка за без пари на газчица, ама ако може с газова втора употреба, защото новата му е скъпа. И къде отива ? Ами при чичо ти Евгени, а после при чичо Гошо за Технически Преглед Останалите 10%, които си дават пари за нов и кадърно монтиран ГИ, си карат и нямат проблеми (явно във форума сте само такива, което е похвално ).

И, за да ме разбереш по-добре, без да се налага повече да навлизаме в излишни спорове: И аз мисля, че фабрично монтирана от завода производител на даденото МПС, газова уредба не би направила проблем, но като вземеш предвид процентите и фактите, които съм изложил по-горе в моят пост, предполагам че и сам ще стигнеш до извода, доколко каращите на в България са изрядни и безпроблемни

p.s. Това как започва клипа на господарите е култово : Монтирах газова уредба на автомобила си и на 8ми август се взривих

---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:46 ----------

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
        Ако си спомням правилно(понеже не ми се гледат дивотии втори път) в репортажа се казва,че е имало теч на газ и собственика е знаел,защото се усещала миризмата.Питам аз-Защо по дяволите е запалил цигарата си вътре???? Тоя малоумен ли е.....после друг му е виновен....никой не го пита за това нещо.
        Ами допушило му се на човека

После чакайте на съвестта на такива като този да са изрядни и да не създават главоболия на тези около тях
        Alfa Romeo GT 1.9 16v

Comment

• Стандартните журналистически тъпотии и паника от хора, дето не са запознати с това нещо. Което наричаме LPG. Като не знаеш технологията, се плашиш.
          Ако тази система е монтирана кадърно и с всички необходими компоненти, е по-безопасна от бензиновия резервоар. Но пак повтарям, монтирана кадърно и с всички компоненти. Тоест, да имаш и тройния клапан в бутилката. А това не го слагат, повечето квартални газаджий. Именно тройния клапан, дава сигурност. Троен, защото е за теч, пожар и налягане.
          Освен това, трябва да са изведени тръбите, извън купето на колата. Включително и тези аварийни тръби, който служат за изпуснакен на газ, ако се вдигне налягането. Това не се прави от кварталния газаджия, защото е свързано с пробиване и мисловна дейност
          Излизат коли с фабрична газова система, нима не са безопасни?
          Самата бутилка, е в пъти по-сигурна, от резервоара. При удар не избухва, за разлика от бензиновия.
          И ако полагаш елементарни грижи за системата, проблеми няма да имаш.

Comment

• Ползването на газ за коли или за бита не е нищо страшно, стига системите да са изградени кадърно и стига ползвателите им да са запознати с 2 - 3 прости правила и да ги спазват. Преди бая години, у нас за да си вземеш битова бутилка, трябваше да минеш кратък курс. Днес такова нещо няма и много от хората не са наясно с въпросните правила.
            Отделно от това, годишните прегледи на уредбите са абсолютно проформа.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Пичове, искам да прочета мнения относно алфа 156, без значение на какво гориво е. Има отделен раздел за автомобили на газ и там можете на воля да пишете относно всичко това.
              146 1.3 боксер 1996г.
              156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

• Ето така изглежда документация на уредба монтирана и закупена от оторизиран сервиз! Сядаш на масата и лесно разбираш какво е монтирано по автомобила ��
                Attached Files
                Last edited by tuning7350; d.m.y г., 13:20.
                EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
                147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
                NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с

Comment

• http://www.cars.bg/c2067393 Най-запазената 156ца която съм виждал. От снимките не си личи добре колко всъщност е запазен екземпляра!
                  Now: 156 2.5 V6 24V
                  Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Здравейте колеги, някой гледал ли е тази
                    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=2lujpl
                    мисля да направя един оглед. За какво да гледам най-вече като проблемни зони в тоя модел?

Comment

• Първоначално публикувано от Lyubcho_88 Покажи съобщение
                      Здравейте колеги, някой гледал ли е тази
                      http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=2lujpl
                      мисля да направя един оглед. За какво да гледам най-вече като проблемни зони в тоя модел?
                      Ей в този раздел може да получиш повече инфо за този модел.....http://clubalfaromeo.com/forum/forum...sprune=-1&f=34
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• О, да съвсем изключих, че тук се коментират 156/149 извинявам се.

Comment

• Колеги , http://www.cars.bg/c2076241 някой гледал ли я е ? Освен че поставката за чаша е различна , няма я едната кора долу и мисля че тоя салон е слаган допълнително , някой нещо да добави ?
                          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                            Колеги , http://www.cars.bg/c2076241 някой гледал ли я е ? Освен че поставката за чаша е различна , няма я едната кора долу и мисля че тоя салон е слаган допълнително , някой нещо да добави ?
                            Толкова износени гуми,при това перфектно измити,е съвсем нормално имайки впредвид,че колата се продава в Дупница.Там се случват невероятни неща...
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
                              Толкова износени гуми,при това перфектно измити,е съвсем нормално имайки впредвид,че колата се продава в Дупница.Там се случват невероятни неща...

Другото което ми е интересно е дали подгрева работи , те ако са сложили салона а колата няма инсталация за подгряване на седалките не вярвам те да са я правили ... абе от вътре е нещо много мегерена , а пък от вън толко много ми харесва ....

А и още нещо , на първата снимка на интериора с отворената шофьорска врата , има нещо като ключалка от страни в таблото , какво е това ?
                              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                                Другото което ми е интересно е дали подгрева работи , те ако са сложили салона а колата няма инсталация за подгряване на седалките не вярвам те да са я правили ... абе от вътре е нещо много мегерена , а пък от вън толко много ми харесва ....

А и още нещо , на първата снимка на интериора с отворената шофьорска врата , има нещо като ключалка от страни в таблото , какво е това ?
                                Ае да изтрезнееш малко....)))....никъде не пише за подгрев....ключалката на таблото е от дясната страна и е за ербега......а, че е насаждан салона това е друга бира....
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X